De ‘kracht van verandering’ in de verkeerde richting

De resultaten van een grote enquête over 3 jaar beleid, die deze week in Het Nieuwsblad te zien zijn, spreken boekdelen.

 
Met een totaal van 5,5 op 10 doet het Lierse stadsbestuur het nog slechter dan het vorige. Nu meer dan de helft van de legislatuur is verstreken, wordt het de hoogste tijd dat N-VA en Open VLD starten met het realiseren van hun beloftes.

 
Het Vlaams Belang stelt vast dat voor 3 van de 4 grote verkiezingsthema’s gewoonweg geen beterschap is. De mobiliteit in Lier draait vierkant, sluikstort blijft bestaan en de winkelleegstand is enorm toegenomen. Alleen de immense schuldenberg werd enigszins ingedijkt, maar ook daar wordt het Vlaams Belang niet euforisch van. Aan dit tempo duurt het nog meer dan twee eeuwen alvorens alle schulden van de stad Lier worden afgelost.

 
Met een gigantische buis voor mobiliteit krijgt het Vlaams Belang ook op dit thema gelijk van de Lierenaars en de Hooiktenaars. Bevoegde schepen Bert Wollants (N-VA) kan dus beter een keuze maken tussen zijn job als federaal parlementslid en zijn schepenambt. De resultaten bevestigen dat het mobiliteitsprobleem in de stad Lier dringend een voltijdse inzet vereist.

enquête Lier2

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in ...