Gespot voor een Mechelse venster: een affiche van de PVDA+. In de Welvaartstraat nota bene…

De PVDA+, dat zijn de lieverds die te pas en te onpas waarschuwen voor rechts extremisme. Zij die het Vlaams Belang uitmaken voor fascisten, nazizwijnen, hakenkruisvereerders, crapuul e.d. Zij die in scholen tegen kinderen zinnige dingen debiteren zoals ‘stemmen voor het Vlaams Belang betekent dat Hitler terugkomt.’

Zonder schaamte trekken zij de parallellen tussen het Vlaams Belang en de führer, de eersten beschouwend als adepten van de tweede.
Zonder blikken of blozen stellen zij het Vlaams Belang medeverantwoordelijk voor de dood van miljoenen mensen…
Zij zijn fiere communisten en hun slogan is ‘schud ze wakker’…

Wel mijn linkse kameraden, laten we inderdaad de mensen eens wakker schudden door het doortrekken van bovenstaande parallel.
Volgens jullie redenering zijn ‘wij’ van het Vlaams Belang (opgericht in 1977!), verantwoordelijk voor 6 miljoen doden door onze grote leider Adolf Hitler, en verdienen wij daarom beschimpt, bespot, uitgekotst, doodgezwegen en in elkaar geslagen te worden, in naam van de democratie. Wij zijn een zootje ongeregeld dat zich laat leiden door de swastika en de Gestapo gebruikt om mensen te liquideren.

Maar deze redenering, mijn rode medemensen, betekent dus tevens dat jullie verantwoordelijk zijn voor de onschuldige doden, gevallen onder hamer en sikkel. Om er maar eens een paar cijfers op te plakken: Mao Tse Toeng meer dan 50 miljoen, Stalin ten minste 30 miljoen, Lenin 4 miljoen, de Noordkoreaanse Kimdynastie 2.5 miljoen, Pol Pot 2 miljoen…Tel er daar nog een paar miljoen bij uit obscure regimes uit de recente geschiedenis: van Cambodja tot Cuba, van Afghanistan tot Angola. En vergeet zeker de honderdduizenden Europeanen niet die vielen in wat van ’45 tot ’90
‘het Oostblok’ werd genoemd, onder de handen van dictatoren met ronkende namen als Hoxha, Tito, Ceaucescu en Honnecker en door geheime diensten als KGB, Stasi, Securitate, e.a. We kunnen voorwaar van jullie nog iets leren.

Bovenstaande cijfers worden uiteraard door een overwegend linkse pers vakkundig verzwegen en toegedekt en zijn bij het grote publiek veel minder bekend, zelfs ofschoon de weldaden van links over het algemeen in een veel recentere geschiedenis liggen dat de rechtse gruwelen.

Maar hier eindigt het niet. Hun naam is PVDA + ( PLUS, dus), want het is nu eenmaal bon ton om te verruimen. De PLUS staat dan voor vrouwelijke kandidaten die keurig in de niqab gestoken op lijsten figureren, voor jongeren die enthousiast met de Palestijnse vlag zwaaien, en voor figuren die dogmatisch de strenge islam propageren en zonder verpinken het ‘Allah o Akhbar’ orakelen, en dat binnen een partij die verondersteld wordt intrinsiek atheïstisch te zijn…Marx moest het weten!

Deze ‘communisten met toegevoegde waarde’ zijn op jacht naar plaatsen in gemeenteraden, parlementen, commissies, overheidsinstellingen en noem maar op. Ze rekenen op stemmen en geloof me, die gaan ze krijgen…

Spontaan schiet me een regel te binnen van de geniale cynicus Voltaire: ” de geschiedenis herhaalt zich niet, het zijn de mensen die steeds dezelfde domme dingen doen’…

Johan De Gang

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in ...