Vlaams Belang deelt ontbijt uit aan moegetergde chauffeurs

Maandag 9 november hebben raadsleden en militanten van het Vlaams belang Lier-Koningshooikt 300 croissants uitgedeeld aan de vele chauffeurs die in de file stonden op de Antwerpsesteenweg.

 
Voor het Vlaams Belang is de beslissing van het stadsbestuur om de overweg Lispersteenweg nu af te sluiten, terwijl ook de Mechelsesteenweg afgesloten is, onbegrijpelijk. De werken aan de overweg hadden met enig overleg uitgesteld kunnen worden tot de Mechelsesteenweg weer vrij was voor verkeer.

 
Door twee belangrijke invalswegen tegelijkertijd af te sluiten zorgt het stadsbestuur voor een nieuw triest record inzake verkeersellende in Lier. De werken aan de Ring zijn blijkbaar niet voldoende. Na de complete chaos in september met het openleggen van de Begijnhofstraat bij de start van het nieuwe schooljaar gaat dit stadsbestuur gewoon verder met het ondoordacht inplannen van wegwerkzaamheden. Behalve de Lierenaars die dit alles met lede ogen aanschouwen en ondergaan, mijden ook klanten van centrumwinkels en toeristen Lier wegens de moeilijke en zelfs onmogelijke bereikbaarheid.

 
Met deze actie wil het Vlaams Belang de moegeplaagde Lierenaars die elke dag opnieuw de vele files in Lier moeten doorstaan een hart onder de riem steken en het schepencollege met aandrang vragen om wegwerkzaamheden beter in te plannen, en met veel meer zorg de werkzaamheden op te volgen. Want ook de staat waarin wegwerkzaamheden afgeleverd worden kan stukken beter.

actie1 actie2 actie3

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in ...